Máte celiakii a postrádáte vůni čerstvě upečeného chleba a houstičky k snídani? Chybí vám koláče a dortíky při posezení u kávy či cukroví na Vánoce? Tak teď si můžete vydechnout úlevou, protože vaše oblíbené dobroty jsou zpátky! S recepty a radami v této knize se dozvíte hodně nových informací o bezlepkových surovinách a těstech, která vás krok za krokem naučíme připravit. Vyzkoušené recepty a rady vycházející z praxe zaručují, že i u vás zavoní pečivo čerstvě vytažené z trouby.
Bezlepkové pečení – recepty pro každou příležitost
> Více než 90 receptů na pečivo všeho druhu: chléb a žemle, klasické koláče, dorty, sušenky i sváteční cukroví zachutnají rodině i hostům.
> Úspěšné pečení bez lepku: přehled druhů bezlepkové mouky a pomůcek k pečení, rady a tipy z praxe.
> Jednoduše vysvětlené důležité informace: příjem živin při celiakii, značení potravin, mlýnky na obilí a další.