AKTUÁLNĚ: OMLOUVÁME SE, Z DŮVODU BOJE PROTI KORONAVIRU MOMENTÁLNĚ NENÍ MOŽNÝ OSOBNÍ ODBĚR

Knihy jsou naše hobby...

Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

Maria Sartor

SDÍLET

249 199 

Není skladem

brož., 96 str., 167 × 235 mm

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny.

Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.

> Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem

> Různé druhy dřeva a doplňkové „ochucování“ kouře

> Typy udíren

> Příprava potravin před uzením

> Tipy a triky od profesionálních uzenářů

> Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže

ISBN978-80-7541-176-1
Datum vydání4. 9. 2019
Hmotnost0,26 kg
Maria Sartor